Allt för 4 hjul och lite till

Bäst stället att köpa begagnade bildelar?


skrivet den 24 jun av Juha, klockan:16:48

Jag bor på Hising Island där det kryllar av firmor som kränger bilar, bildelar, lackar om, gör rekond, gör däckbyten och så vidare. Vissa är propra, andra har en handskriven skylt fastbankad på lastpallar och man vill liksom inte riktigt veta vad som händer därinne! Antagligen är det bästa att välja något mitt emellan ställe om man ska köpa begagnade reservdelar och bildelar. Jag tänker i vart fall inte bara svänga förbi och hoppas på det bästa utan vill ha lite rekommendationer. Kollade på Eniro – Rejta – men det var inte så mycket att hämta där. Och många av de här bilreservdelar ställena verkar inte alltid ens finns på nätet: hemsida, Faceboksida o s v. Grejen verkar vara att man ringer och snackar liksom och så svara Ahmed eller Janne och säger att det här fixar vi, vi har bästa grejerna till din bil. Jag tror jag får fråga runt i stället. Att få tips från vänner är fortfarande nummer ett i min värld.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt