Allt för 4 hjul och lite till
Har nyligen börjat planera om man skulle starta ett eget företag där jag skulle sälja allmänna reservdelar till diverse märken. Fick ett erbjudande för en jättebra lokal som var riktigt billig och låg toppen rent geografiskt. Tror mig också kunna ordna en deal med en större kedja för att vara återförsäljare. Vilket skulle göra att jag skulle kunna komma undan med en mindre budget. Det har alltid varit lite av en dröm att själv vara en affärsägare och skapa ett företag från grunden. 

Har dock en fråga som jag känner mig osäker på, och det vore om man skulle köpa eller hyra ett kassaregiser? Det är inte världens billigaste apparat och om det inte skulle gå riktigt som man önskar sig så vore det smart att bara hyra. Dock så kommer det bli dyrt på längden. Man får väl börja med att hyra och sen köpa när allt rullar på.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt